Rösler-pintakäsittelylaitteistot

Rösler – pintakäsittelylaitteistojen maailman ykkönen

Rösler-pintakäsittelyJepjep. Saatat ajatella että onpas ihan tyypillinen otsikko. Niin moni väittää olevansa maailman johtava yhdessä jos toisessakin asiassa.

Saksalaisen Röslerin kohdalla otsikko ei ammu yli. Yhtiö toimittaa maailman suurimmat pintojen esittelykäsittelylinjastot. Sellainen on Suomen Turuus. Pintojen viimeistelyn tarkkuudessakaan ei löydy kovin monia kilpailijoita – pintakarheusarvot Ra 0,02 μm ja Rz 0.14 μm kertovat oleellisen.

Röslerin koneilla käsitellään huomattavan paljon erittäin kriittisiä, suurille rasituksille joutuvia osia. Näitä löytyy lentokoneiden moottoreista tai satelliitteja avaruuteen rahtaavissa raketeissa.
Röslerin pintakäsittelylaitteistojen valikoiman laajuus hämmentää – kymmeniä konemalleja ja satoja erilaisia konekokoonpanoja. Pintakäsittelyihin Rösler toimittaa yli 15 000 erilaista prosessiainesta, joista tunnetuimpia ovat erilaiset puhallus- ja sinkopuhdistusjakeet.

Tuo edellinen kappale selittää miksi Röslerin voi reilusti nimetä alallaan maailman johtavaksi valmistajaksi. Yhtiön tuotantolinjoilta valmistuu konepajojen ja tuotantolaitosten koneiden lisäksi myös puhdistus- ja kiillotusvälineitä keittiöille, kolikkojen valmistukseen, puusepänteollisuuteen, korujen, silmälasien ja lääketieteellisten instrumenttien sekä implanttien valmistukseen…

Rösler – finding a better way

Tämä tarkoittaa Röslerin päämäärää tarjota asiakkaalleen parhaan mahdollisen laitteiston ja käyttöön sopivimmat prosessiainekset. Tämä pätee uuden koneen hankintaan, vanhan modernisointiin tai nykyisen koneen käyttämiin prosessiaineksiin.

Aluksi Röslerin Suomen edustaja ProdMac Oy kartoittaa hyvin tarkasti asiakkaan tarpeen. Sen jälkeen Röslerin asiantuntijoiden johdolla etsitään täsmällisesti paras mahdollinen kone ja pintakäsittelyyn parhaiten sopivat prosessiainekset. Rösler ja ProdMac voivat tarjota palveluna koekappaleiden käsittelyn ja siitä erittäin tarkan, Röslerin laboratoriossa tehdyn analyysin.
Eri vaihtoehtojen kokeiluja jatketaan kunnes Rösler ja Prodmac voivat tarjota täysin asiakkaan vaatimusten mukaisen ratkaisun. Rösler on aina valmis panostamaan uusien ratkaisujen kehittämiseen, jos asiakkaan tarve osoittautuu ennen näkemättömäksi. Se voi tarkoittaa sopivan koneen muokkaamista täsmällisesti tarpeita vaativaksi tai uuden prosessiaineksen kehittämistä.
Joka tapauksessa asiakas saa parasta mitä on mahdollista kehittää. Ja se on myös Prodmacin tavoite. Sinun eduksesi.
ProdMac – tehokkaan tuotannon takaaja.