Laserleikkauslaitteet

LVD:n tehokkaaseen tuotantoon viritetyissä laserleikkauslaitteissa käytetään vain tunnettuja huippuosia.

Mitkä ovat LVD:n vahvuudet erittäin kilpailluilla levytuotantolaserien markkinoilla?

Ensinnäkin laatu. Jokainen LVD-laserleikkauslaitteissa käytetty laserlaitteiston osa on tunnetun ja alan huipuksi tunnustetun valmistajan tuottama. Oli kyse resonaattorista, kuidusta, optiikasta tai CNC:stä – se on Siemens Sinumerik 840D sl.

Toiseksi koneiden rungot mitoitetaan selkeästi yläkanttiin. Nopeimmatkaan leikkuupäiden liikkeet tai järeimmät koneisiin lastattavat materiaalit eivät aiheuta tarkkuutta heikentäviä värinöitä, saati aiheuta pitkällä aikavälillä rakenteissa murtumia tai muita vaurioita.

Kolmanneksi nämä laserleikkauslaitteet ovat integroitavissa täydellisesti CADMAN®-tuotannonohjausjärjestelmällä hallittavaksi, reaaliaikaista tietoa tuotannon eri vaiheista antavaksi kokonaisuudeksi. Laserleikkauslaitteistojen käyttöön optimoitu CADMAN®-L vapauttaa suunnittelijan hyödyntämään LVD laserleikkauslaitteiston täyden potentiaalin. Saman helppouden kokee koneen käyttäjä ohjatessaan koneen toimintoja reilun kokoiselta, 19 tuuman kosketusnäytöltä.

Neljäs syy on monipuolisuudessaan verraton LVD Impuls 4020-R. Tehokas hiilidioksidilaser leikkaa levyä, erilaisia profiileja, esimuotoiltuja kappaleita ja puolimetrisiä putkiakin. Työstettävän materiaalin paksuus voi olla 25/20/16 mm (teräs, rosteri ja alumiini) ja paino 1,6 tonnia.

Impuls 4020-R kiteyttää LVD:n kyvyn hahmottaa innovatiivisen konepajan tarpeet ja valmistaa todella monikäyttöinen, erinomaisesti tuottava työkalu.