Levyntyöstökoneet

LVD levyntyöstökoneet.

LVD osaa ohutlevytuotannon, myös toimialan peruskone lävistimen.

Se voi olla yksinkertainen ja edullinen, lyhyille sarjoille tai yksittäiseksi tuotantosoluksi sopiva peruskone tai erittäin monipuolinen, useita erilaisia ohutlevytöitä yhdellä ajolla osaava kombilaite. Luonnollisesti LVD-levyntyöstökoneet voi tilata myös täysin automatisoituina.

LVD Strippit-mallisto kattaa kaikki tarpeet – myös ne suurimmat. LVD Strippit V-mallisto tekee töitä 30 tonnin lävistysteholla, pienimmätkin mallit 20 tonnin teholla. Millistä reikää 2 mm iskulla syntyy kaikilla koneilla vähintään 500 minuutissa, parhailla tuhat.

Suorituskyvyn puolesta LVD:n lävistyskone ei siis ole altavastaaja. Vahvuuksiin kuuluvat reilusti yläkanttiin mitoitetut koneiden rungot ja puskimet, Fanucin moottorit ja CNC-ohjaukset sekä kaikkien mallien optimoitu, 15 % säästöön yltävä lävistystyösykli.

Kaikissa malleissa on vähintään 21 työkalun makasiini, useimmissa 48 tai suurempi. Työkalujen vaihtoajat ovat sekunnista viiteen (1-5 sek), LVD:n lävistimet kipittävät hyvää vauhtia! Työn tarkkuus on perusmallissakin luokkaa +/- 0,1 mm toistuvassa levytyössä ja +/- 0,05 mm levyn koko alalta.

Tarkkuuden ja monipuolisuutensakaan puolesta ei LVD:n lävistyskone ole altavastaaja.

Yhtiön kehittämissä ja patentoimista järjestelmistä hyötyy kaikissa töissä. Smart Clamp™ optimoi levyn kiinnityksen mahdollisimman vähän levytyötä haittaaviksi, mikä pienentää materiaalikuluja. Paremmin varusteltujen konemallien kiinnitysjärjestelmä on vieläkin älykkäämpi, kiinnitysleuat vaihtavat paikkaa kesken työn. Koko levyala saadaan täysin hyödynnettyä.

Smart Stroke® optimoi puskimen etäisyyttä levystä koko työn ajan. Kun lävistystä tehdään pienellä alueella, puskin pysyy lähellä levyä. Tämä nopeuttaa työtä merkittävästi. Kun seuraavaan lävistykseen tulee pitempi siirtymä, puskin nousee reilummin levystä. Tällä ehkäistään mahdollisia pintavaurioita.

Isompiin malleihin on saatavilla materiaalin poisto kesken työn. Valmistuneet kappaleet (koko max. 450 x 500 mm) voidaan kerätä myös työtason alla olevaan kuiluun, josta ne voi noukkia joko manuaalisesti tai automatisoidusti jatkokäsittelyä varten.

Automatisoinninkin suhteen LVD pärjää hienosti. Ja etumatkaa merkki ottaa kaikenkattavalla CADMAN®-ohjelmistoperheellä. Se yhdistää kaikki levytuotannon vaiheet tilauksesta rahtiin yhdeksi helposti hallittavaksi ja reaaliaikaisesti seurattavaksi kokonaisuudeksi.