Kerro mitä sahaat ja valitsin kertoo millä voit sahata.

Prodmac kehitti viime kesänä helppokäyttöiseksi optimoidun vannesahanterien valitsimen. Idean esitti myyntijohtaja Jukka Pulliainen.

– Me haluamme palvella tällä konepajoja ja muita metallia vähän vähemmän sahaavia yrityksiä, joissa ei välttämättä osata tarkasti hahmottaa millainen terä sopisi sahattavalle materiaalille. Siksi kehitettiin valitsin, jossa asiakas valitsee materiaalin mitä sahaa, ja näkee heti millaisia terävaihtoehtoja on tarjolla, kertoo Pulliainen taustoja.

Eri materiaaleille soveltuvista teristä löytyy selkeä esittely Suomen kielellä. Lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu perustietopaketti metallien sahauksesta ja vankka vinkkipaketti terätuhojen välttämiseen.

– Vastaavaa sahanteriin liittyvää kokonaisuutta ei ole suomeksi ollut ennen tarjolla. Tämä on suunniteltu apuvälineeksi arjen sahaterävalintaan, ihan sille konepajan hallissa työskentelevälle teräskouralle, kertoo Jukka Pulliainen.

Prodmac on satsannut merkittävästi teräkauppaan, varastosta löytyy heti toimitettavaksi pitkälti toistasataa eri vaihtoehtoa. Tuore sopimus sahaterien liitospalveluita tarjoavan yrityksen kanssa takaa harvinaisempienkin terämittojen nopeat toimitukset.

Sahanterävalitsin on ensimmäinen Prodmac Oy:n kehittämistä asiakaslähtöisistä verkkopalvelukonsepteista. Niitä kehitetään lisää, tavoitteena selkeä johtoasema metallitoimialan ditalisoiduissa palveluissa.

– Tällä toimialalla kauppaa tehdään yhä varsin perinteisesti. Jos jotain menee rikki tai päätetään tehdä investointi, niin siitä soitetaan ja pyydetään tarjous. Tai sitten jonkun firman myyntitykki tulee käymään, taustoittaa Prodmac Oy:n omistaja Mika Koivuniemi.

– Tälläkin alalla ihmiset hakevat yhä enemmän tietoa itse internetistä, ja silloin yritys voi palvella asiakasta myös digitaalisesti. Lisätietojen hankinta sekä hankintapäätös on tehtävä helpoksi. Sitä varten Prodmac kehitti mahdollisimman helppokäyttöisen vannesahojen terien valitsimen.

INFO:Wikus-terien terävalitsin