Rekry


MONIPUOLINEN TYÖSI painottuu pääasiassa toimittamiemme sahojen, pintakäsittelylaitteiden, levyntaivutuskoneiden sekä varastojärjestelmien huoltoihin ja asennuksiin. Pääset säännöllisesti mukaan uusien, modernien koneiden käyttöönottoon. Tämä tarjoaa jatkuvasti kiehtovia mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Toimittamamme koneet ovat täydellisesti automatisoituja tuotantolinjoja tai yksittäisiä koneita.
Pk-seutu, Tampere, Turku, Jyväskylä, Imatra, Pohjanmaa ja muut teollisuus kaupungit tulevat sinulle tutuiksi.

ODOTAMME Sinulta kokemusta konepajateollisuuden koneiden huolloista sekä siihen valmistavaa koulutustaustaa. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet luotettava henkilö, joka osaa myös kommunikoida sujuvasti asiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa.
Jos olet jo työskennellyt teollisuuden koneiden asennusten sekä huoltojen parissa ja osaat tulkita kone-, sähkö-, ja hydrauliikkapiirustuksia, olet etsimämme henkilö. Mutta älä pelästy! Koulutamme sinut omien tuotemerkkiemme saloihin, omasta sekä päämiehiemme toimesta.

TARJOAMME sinulle miellyttävän työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkan ja muut edut. Asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita n. 100km säteellä PK-seudulta. Meillä on käytössä hyvät, toimivat etätyövälineet ja työsi suoritetaan ympäri Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Erno Meriläinen p. +358 50 551 4715
prodmac.toimisto@prodmac.fi

Arvostamme nopeaa reagointia tähän ilmoitukseen. Työsi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai mahdollisimman pian.


ProdMac Oy
Prodmac Oy on vuonna 1994 perustettu terästeollisuuden koneita maahantuova, vahvasti kasvava yritys. Kaikki maahantuomamme koneet ovat tunnettuja eurooppalaisia merkkejä ja alan parhaimmistoa.Koneiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme huoltopalvelun, varaosat sekä kaikki tarpeelliset kulutustarvikkeet.