Rekry

Huoltomekaanikko / huoltoinsinööri

Jos kaipaat dynaamisen hyväntuulista, itsenäistä työntekoa arvostavaa ja siihen kannustavaa sekä selkeän päämäärätietoista työyhteisöä, vahvasti kasvava  ProdMac Oy pystyy tarjoamaan sellaisen.

Työsi painottuu pääasiassa toimittamiemme sahojen, mutta myös raekuula- ja sinkopuhdistuslaitteistojen sekä ohutlevykoneiden huoltoihin Suomen teollisuuskaupungeissa; pk-seutu, Tampere, Turku, Jyväskylä Imatra ja Pohjanmaa tulevat tutuiksi.

Pääset säännöllisesti mukaan uusien, modernien koneiden käyttöönottoon. Tämä tarjoaa jatkuvasti kiehtovia mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Päämiehemme toimittamat tehokkaat tuotantojärjestelmät voivat olla täydellisesti automatisoituja tuotantolinjoja.

Me toivomme Sinulta kokemusta konepajateollisuuden koneiden huolloista sekä siihen valmistavaa koulutustaustaa.  Sinun pitää osata englantia sen verran, että pystyt kommunikoimaan päämiehiemme huolto-osastojen kanssa.

Jos tunnet terästeollisuuden saha-, raekuulapuhallus- tai ohutlevykoneita ja osaat tulkita kone-, sähkö- ja hydrauliikkapiirustuksia , olet etsimämme henkilö. Edustamiemme koneiden huoltokoulutuksen saat päämiehiltämme.

Palkan ja muut edut voimme räätälöidä sopivaa henkilöä varmasti ilahduttavaksi paketiksi. Asuinpaikallasi ei ole väliä, ProdMacilla on käytössä hyvät, toimivat etätyövälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Koivuniemi p. 040 741 99 91
mika.koivuniemi@prodmac.fi

Arvostamme nopeaa reagointia tähän ilmoitukseen. Pääset nopeasti haastatteluun, ja voit aloittaa joustavasti – mutta tietenkin mahdollisimman pian!

Mikä ihmeen ProdMac Oy?

Prodmac Oy on vuonna 1994 perustettu terästeollisuuden koneita maahantuova, viime vuosina nopeasti kasvanut ja yhä kasvava perheyritys.

Kaikki maahantuomamme koneet ovat tunnettuja eurooppalaisia merkkejä ja alan parhaimmistoa.

Koneiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme huoltopalvelun, varaosat sekä kaikki tarpeelliset kulutustarvikkeet.