Konepaja-messut 17.-19.3.2020

Alumiinin katkaisussa Behringer Eiselen tehokas VA-L 560 NC on lyömässä läpi Suomenkin markkinoilla. Vastaavaan tehoon ja tarkkuuteen pystyviä sahoja ei markkinoilta löydy.

Katkaisun huipputiimi Konepajamessuilla

Prodmac on noussut muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi Wikus-terien myyjäksi. Behringerin tuotekehitys ottaa isoja askeleita huipputehokkaiden sahojen integroinnissa. Lisäksi osastolle tulevat laadukkaat keskihintaluokan MEP-sahat sekä todella kovaa leikkuunesteiden osaamista Saksasta.

Ei ammattimessuja ilman päämiehiltä tulevia kovia kavereita!

– Meille tulee messuosastolle todella kovan luokan

kavereita Behringerilta, Oemetalta, MEPiltä ja Upmoviomilta, sanoo Koivuniemi.

– He pystyvät ratkomaan kaikkein visaisimmatkin sahoihin tai leikkuukemikaaleihin liittyvät kysymykset. Lisäksi meidän oma osaaminen terissä ja koneissa on todella kovalla tasolla.


 

Oemetan leikkuunesteista ja muista tuotantokemikaaleista Tampereen tapahtumassa kertoo Yannik Petersen. Oemeta voi räätälöidä tarvittaessa täysin oman huippuratkaisun tehokkaan ja terveellisen tuotannon varmistamiseksi.

Ympäristöystävällinen on tehokas

Saksalainen Oemeta on tuotantokemikaaleissa maansa suurin toimija, jonka osaamiseen luottavat likimain kaikki merkittävät metalliteollisuuden toimijat. Heidän lisäkseen Oemeta palvelee monia muitakin toimialoja.

Oemeta pystyy räätälöimään esimerkiksi jäähdytys- ja leikkuunesteet erittäin tarkasti. Tuotteissa isoon rooliin ovat nousseet vaatimukset työhyvinvoinnista sekä ympäristöystävällisyydestä, jotka molemmat nousevat monissa yrityksissä aivan keskeiseen roolin. Tuottavuus lisääntyy kun ärsytysoireista ei kärsitä. Ja ympäristöystävällisen tuotannon asema myyntivalttina nousee koko ajan.


 

Vuosi sitten Meyerin Turun telakan 225 metriä pitkä metallien esikäsittelylinja oli maailman suurin, toimittajana Rösler. Sittemmin yhtiö toimitti vielä suuremman Kiinaan.

Suosikit ja huippumalli

Prodmacin osastolta löytyvät jo monille tutut automaattisahamallit Behringeriltä ja MEPiltä.

– Ne voi huoletta nimetä  konepajojen ja metallirakentajien luottokoneiksi. Me pidetään sekä Behringerin että MEPin automaattisahoja varastokoneina, toimitus sujuu muutamassa päivässä. Messuilla on hyvä käydä vertailemassa ja kuulla tehtaan edustajienkin näkemykset koneista, vinkkaa Koivuniemi.

Osaston tähdeksi voi nimetä Behringer Eisele VA-L560-pyörösahan, tiettävästi ainakin Länsimaiden markkinoiden tehokkaimman alumiinikatkaisukoneen. Asiakkaat ovat löytäneet koneen ja myynti vetää.

Rösleriä ja Upmoviomia unohtamatta

– Meillä on osastolla Upmoviomin älykkään varastojärjestelmän demolaite, jolla voi helposti kokeilla kasettivarastoinnin edut. Rösleriltä tilasimme messuille mukaan tehokkaan sinkopuhdistuslaitteen turbiinin. Siinä näkee mistä ne on tehty. Heikkoja kohtia ei löydä, lupaa Koivuniemi.

INFO

Prodmac Oy
Osasto A221
Mika Koivuniemi, 040 741 9991
www.prodmac.fi