Marko Lyytinen tuo kovaa osaamista Prodmacin tiimiin

Pitkän uran logistiikan, tuotantoketjun hallinnan ja tuotannon kehittämisen parissa tehnyt Marko Lyytinen on aloittanut Prodmac Oy:n myynti- ja kehitystehtävissä.

– Minua on tökätty semmoisella jatkuvan parantamisen neulalla. Uraa olen tehnyt viimeksi Polarputken teräspalvelukeskuksessa, vastasin toimitusketjun hallinnan ohella tuotannon kehityksestä, investoinneista, kiinteistöstä ja IT:stä. Laadun vaaliminen oli tärkeimpiä tehtäviäni.

Vahvuudekseen Lyytinen nimeää 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen ja näkemyksen tuotannon kehittämisestä. Siitä on hyvä ammentaa Prodmacin asiakkaiden käyttöön heidän toimintoihinsa ja projekteihinsa.

– Olen hyvin ratkaisukeskeinen tyyppi. Vuosia olen keskittynyt laadun parantamiseen ja tuotantoketjun hiomiseen mahdollisimman tehokkaaksi, tiivistää Lyytinen.

Prodmac Oy:n toimitusjohtaja pitää Lyytisen kokemusta ehdottomana kilpailuetuna.

– Meidän strategia on olla tehokkaan tuotannon takaaja. Me haluamme olla enemmän asiakkaan tukena, aloittaa Koivuniemi.
– Markon kaltaista kokemusta tuotannon kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja sen virittämisestä mahdollisimman tehokkaaksi ei tietääkseni ole kenelläkään tarjota.

Lyytinen toteaa aina keskittyvänsä kokonaisratkaisun hahmottamiseen, yhden koneen myyminen ei ole tärkein tavoite.

– Tuotannossa on aina tarkasteltava koko toimitusketjua, on löydettävä kaikki tuotannon tulpat ja avarrettava myös niitä, jotta uudesta, tehokkaammasta koneesta saadaan kaikki hyöty irti, kuvaa Lyytinen strategiaansa.

Info/lisätietoja:

Prodmac Oy
Marko Lyytinen, 040 727 9125 marko.lyytinen(a)prodmac.fi
Mika Koivuniemi, 040 741 9991, mika.koivuniemi(a)prodmac.fi