Nordic Power Servicelle tehosaha MEP Shark 512 SXI Evo

Varkaudessa toimiva Nordic Power Service tarjoaa monipuolisesti asennuspalveluja energia- ja prosessiteollisuudelle. Kasvavan yrityksen uusiin tuotantotiloihin tarvittiin monipuoliseen eri materiaalien katkaisuun sopiva, kohtalaisen kookastakin kankea kulmaan katkaiseva vannesaha.

Kun asiakkaalta saatiin tarkemmat tiedot katkaistavista materiaalista (rakenneteräkset, rosteri, kattilateräkset) sekä niiden mitoista, PW-Tools Oy:n Itä-Suomen myyntipäällikkö Juha Valjakka ja MEP-sahojen maahantuoja Prodmac Oy osasivat tarjota sopivan järeää puoliautomaattisahaa.

– Sahan speksien määrittelyssä meni hetki, mutta kun sahattavat materiaalit ja katkaisujen määrä saatiin selville niin sopiva kone löytyi helposti MEPin laajasta mallistosta, kertoo Juha Valjakka.

Shark 512 SXI Evo-saha varustettiin sumuvoitelulaitteella, linjausta helpottavalla laserilla sekä kiinnityspuristimen puristuspaineen säätimellä.

– Toki asiakas halusi hyvän koneen mahdollisimman edullisesti. Loppusuoralla oli muitakin koneita kilpailijoilta, mutta kun olen tottunut myymään MEP-sahoja, niin tiedän että merkin huolto- ja varaosatoimitukset pelaavat. Silloin on aika helppo vakuuttaa fiksulle asiakkaalle että varmaan kannattaisi satsata hiukan enemmän sujuvan tuotannon varmistamisen vuoksi, paljastaa kokenut myyntimies Valjakka.

MEP Shark 512 SXI Evo pääsi heti asennuksen jälkeen töihin. Sitä käytetään paitsi Nordic Power Servicen asiakkaiden tarvitsemien osien aihioiden tekoon, myös uuden hallin työpisteissä tarvittavien koneiden asennusmateriaalien tekoon.

Lisätietoja:

PW-Tools Oy Juha Valjakka, 044-259 3596, juha(a)pwtools.fi

Prodmac Oy Petri Ravanne, 040 590 9571, petri.ravanne(a)prodmac.fi