Harri Laulajainen vahvistaa Prodmacin tiimiä

Alalla tunnettu, kokenut konekauppias Harri Laulajainen aloitti Prodmacin tiimissä helmikuun alussa. Laulajainen kaipasi uusia haasteita ja näki Prodmacin pitkän aikavälin kehityskulussa houkuttelevan mahdollisuuden.

– Oikein tässä odottaa että pääsee palvelemaan asiakkaita paremmin ja kattavammin sahausasioissa kuin aiemmin uralla!  Olen seurannut Behringerin ja Prodmacin työtä, ja se on joustavuudessaan ja asiakaslähtöisyydessään korkealla tasolla.

Vieressä istuva Prodmac Oy:n tj. Mika Koivuniemi melkein myhäilee Harrin lausuntoa kuunnellessaan. Sitten hän paljastaa taustoja.

– Tämä alkoi oikeastaan jo pari vuotta sitten. Juteltiin Harrin kanssa alasta ja siitä, mitä Prodmac aikoo tehdä. Tähtäsin selkeästi siihen, että Prodmacista tulee tehokkaan tuotannon takaaja. Siten, että asiakas saa meiltä täyden palvelun. Ensin tehdään tuotantoanalyysi, sen jälkeen paneudutaan yrityksen tulevaisuuden stategiaan, ja vasta sen jälkeen tehdään tarjous koneesta, joka pystyy kustannustehokkaana investointina kattamaan tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Se on pakko ottaa huomioon, koska Behringer-sahalle vuosikymmen on melkein sisäänajoaikaa, lohkaisee Koivuniemi.

Harri Laulajainen komppaa.

– Juuri tuo on se juttu mikä minua Prodmacissa houkutteli. On jo nähty että Behringer taipuu tosi moneen juttuun, tehtaalla on halu ja valmius tehdä asiakaslähtöistä kehitystyötä. Juuri eilen Mika kertoi että yksi Suomessa asiakkaalle kehitetty ratkaisu on myyty jo yli tusinaan koneeseen Euroopassa, Suomessakin kolmeen.

Laulajainen vakavoituu kysymykseen koska on valmis kentälle.

– Koneet on koneita ja ala tuttu, joten peruskoneet saan varmasti äkkiä haltuun. Parin viikon päästä olen varmasti valmis lähtemään asiakkaita tapaamaan. Isot koneet, niiden räätälöinnin mahdollisuudet ja automaatioratkaisut tulevat sitten tutuiksi ajan myötä. Parasta tässä on se, että tietää saavansa äkkiä vastauksia ja tukea sekä päämieheltä että Prodmacin väeltä.