Kaikki sahauspalvelut saman katon alta

Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta sopimusasiakkaamme saavat kaikki sahoihin kuin myös muihinkin toimittamiimme koneisiin liittyvät tuotteet ja palvelut keskitetysti meiltä. Sopimusasiakkainamme on yhtä lailla niin suuryrityksiä kuin pieniä konepajoja.  

Prodmac on maahantuonut sahoja ja sahanteriä jo vuodesta 1994 saakka. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Behringerin ja MEPin vanne- ja pyörösahat, Wikuksen sahanterät, Tenryun kovametalliterät sekä Starkin HSS-sahanterät.

Sopimusasiakkaidemme palvelu ei kuitenkaan ole pelkkää terämyyntiä vaan kokonaisvaltaista konsultointia aina terien, syöttöparametrien ja leikkuunesteiden valinnasta terien käyttökoulutukseen ja huoltoon.

Vuosisopimus takaa asiakkaan kokonaisvaltaisen konsultoinnin aina terien, syöttöparametrien ja leikkuunesteiden valinnasta terien käyttökoulutukseen ja huoltoon.

Kattava palvelu pitää asiakkaan terät terävinä ja osaamisen ajan tasalla

Sopimusasiakkuus takaa, että asiakas saa käyttöönsä päivitetyn osaamisen sekä välineistön. Toimitusjohtaja Mika Koivuniemen mukaan sopimusasiakkaat hyötyvät Prodmacin vuosikymmenten kokemuksesta sekä koulutetusta henkilökunnasta.

– Pitäydymme aina ajan tasalla asiakkaamme tarpeista voidaksemme päivittää heidän teriään ja tarjota käytössä olevaan koneeseen ja työstettävään materiaaliin parhaiten sopivat ratkaisut. Ylläpidämme jatkuvasti sopimusasiakkaidemme teräosaamista pitämällä heille koulutuksia terien käytöstä. Käytämme omia ammattilaisiamme Saksassa edustamiemme tuotemerkkien koulutuksissa, jotta voimme tuoda asiakkaillemme uusimman tiedon.

Vuosisopimuksen monipuolisen palvelun ansiosta asiakas saa koneistaan ja teristään irti kaiken mahdollisen hyödyn sekä kustannustehokkuuden, sillä Prodmac tarjoaa sopimusasiakkailleen myös huoltopalvelut.

– Koko Suomen kattava huoltopalvelumme takaa sen, että asiakkaamme saavat nopeasti ja kustannustehokkaasti myös tarvitsemansa huoltotoimenpiteet.

Parhaimmillaan Prodmacin palvelu saa aikaan säästöjä jopa henkilöstökustannuksissa.

– Meille voi ulkoistaa koko kulutustavaroiden ylläpidon, jonka hoidamme asiakkaamme puolesta kokonaisvaltaisesti siten, että heidän ei tarvitse itse huolehtia tuotteiden hankintaketjusta.

Prodmacin sopimusasiakkaina on kaiken kokoisia yrityksiä.

– Palvelemme yhtä lailla niin pieniä konepajoja kuin suuryrityksiäkin, Koivuniemi vakuuttaa.

Sopimusasiakkuus takaa nopeat toimitusajat

Koivuniemen mukaan yksi sopimusasiakkuuden etuja on, että Prodmac varastoi asiakastarpeen mukaan tuotteita omalla varastollaan pääkaupunkiseudulla ja voi reagoida sopimusasiakkaidensa tilauksiin erittäin nopeasti.

– Meillä on iso varasto, mistä saamme tarvittaessa niin pyörö- kuin vannesahojenkin tilaukset matkaan jopa saman päivän aikana. Yhtä lailla varaosat ja leikkuunesteet ovat nopeasti saatavissa varastoltamme. Voimme myös valmistaa teriä nauhatuotteista määrämittaan muutaman päivän toimitusajalla, mikäli valmista tuotetta ei ole varastossamme.

Prodmac muutti lokakuussa uusiin toimitiloihin, minkä myötä varasto- ja esittelytilat kasvoivat entisestään.

– Uudessa toimipisteessämme Keravalla on myös hyvät koulutustilat, missä pystymme järjestämään asiakkaillemme syventäviä koulutuksia koneiden ja terien käytöstä.