ProdMac mukana Konepaja-messuilla isommalla osastolla ja kattavammalla konevalikoimalla

Metalliteollisuuden merkittävä ammattitapahtuma Konepaja-messut tuo yhteen 19.-21.3.2024 alan yritykset, kone- ja laitetoimittajat ja sekä metalliteollisuuden investoinneista päättävät henkilöt ja tahot. ProdMac on tänä vuonna mukana messuilla entistä isommalla osastolla sekä kattavimmalla konevalikoimalla kautta yrityksen oman Konepaja-messuhistorian.

ProdMacin tutumpien merkkien rinnalla voi maaliskuisilla messuilla tutustua aivan uuteen konemerkkiin: italialaiseen Euromaciin. Osastolla on nähtävissä ja koettavissa Euromacin taivutuskone Digibend 400 CNC, joka mahdollistaa eri kokoisten osien ja profiilien sekä eri paksuisten materiaalien laadukkaan taivuttamisen vaaka-alustalla. ProdMacin tiimi kertoo messuilla mielellään lisää koneen ominaisuuksista ja koneen kunnossapitoa tukevista palveluista.

”Olemme osastolla tavattavissa isolla porukalla, ja lisäksi edustamiemme konemerkkien päämiehiä tulee vierailemaan osastolla messujen aikana”, kertoo ProdMacin toimitusjohtaja Mika Koivuniemi.

Joka toinen vuosi järjestettävät Konepaja-messut ovat ProdMacille odotettu markkinointi- ja asiakashankintatapahtuma. Konepajasta toivotaan tarttuvan matkaan paitsi lämpimiä liidejä, myös konkreettista kauppaa.

”Toimitamme osastolle tuotavat koneet messujen jälkeen mielellämme suoraan uusille asiakkaille”, Koivuniemi vinkkaa.

Osastollemme tulevat sahat, taivutuskoneet sekä muut koneet

Messuosastollemme voit tulla näkemään ja kokemaan seuraavat vanne- ja pyörösahamallit:
Behringer HBE321A
Behringer Eisele VMS PV
MEP Shark 332 RC KONNECT
MEP Shark 230-1 NC HS 5.0
MEP Shark 282 CCS

Behringer HBE321A

Taivutuskoneita on esillä kaksin kappalein:
Parmigiani VBH 2100/11
Euromac DigiBend 400 CNC

Parmigiani VBH 2100/11

Sahojen ja taivutuskoneiden lisäksi osastollamme on nähtävillä Rösler R220 EURO tärymalja.

Koneiden kanssa esittelemme messuilla Suomen suurinta terävalikoimaamme, varastojärjestelmiämme sekä huollon ja kunnossapidon palveluita.

Tervetuloa ProdMacin osastolle A221.