Rautarakenne E. Kauppinen luottaa Prodmacin palveluun

Rautarakenne E. Kauppinen ostaa sahansa ja sahanteränsä Prodmacilta. Yhteistyössä korostuvat molemminpuolinen luottamus sekä kokonaisvaltainen palvelu, jonka ansiosta asiakas saa kaiken hyödyn irti työvälineistään.   

Rautarakenne E. Kauppinen Oy on Vantaalla toimiva 40 ammattilaisen teräsurakointiin erikoistunut yritys. Prodmacin ja Rautarakenne E. Kauppisen yhteinen taival alkoi vuonna 2018, mutta Prodmacin terämyynnistä vastaavan Petri Ravanteen kanssa Rautarakenne E. Kauppisella on yhteistyötä takana jo yli kymmenen vuotta.

– Petrin kanssa olemme aina voineet kommunikoida avoimesti ja luottamuksella. Yhteistyö toimii saumattomasti, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Tällä hetkellä meillä on käytössä viisi Prodmacin toimittamaa MEP-sahaa sekä tietysti monipuolinen valikoima teriä, kertoo Jani Kauppinen.

Tällä hetkellä Rautarakenne E. Kauppisella on käytössään viisi Prodmacin toimittamaa MEP-sahaa sekä tietysti monipuolinen valikoima teriä.

Kokonaisvaltainen palvelu miellyttää

Kauppinen suitsuttaa erityisesti Prodmacin palvelun monipuolisuutta.

– Kun ostamme sahan Prodmacilta, saamme heiltä myös saumattomasti toimivan huoltopalvelun. Ja jos pyydämme Prodmacia selvittämään jonkin tuotteen saatavuutta, niin Prodmacilla on aidosti nähty vaivaa asian eteen ja tarjottu meille ratkaisua.

Esimerkiksi Kauppinen mainitsee saharadan hankinnan.

– Se ei varsinaisesti ole Prodmacin tuotevalikoimassa, mutta he selvittivät mistä näitä saadaan ja hoitivat hankinnan puolestamme. Olemme olleet todella tyytyväisiä tällaiseen palvelun kokonaisvaltaisuuteen.

Hän kertoo, että sujuva yhteistyö Prodmacin kanssa on aikaansaanut kustannussäästöjä.

– Olemme jopa pystyneet luottamaan Prodmacille osa-alueen, johon monessa yrityksessä tarvitaan erikseen oma työntekijä tai työntekijöitä. Meille Prodmac on erinomainen yhteistyökumppani, Kauppinen summaa.

Kyky vastata asiakkaan tarpeisiin

Prodmacin Petri Ravanteen mukaan yhteistyö Rautarakenne E. Kauppisen kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten Prodmacilla toimitaan.

– Emme vain myy koneita tai sahanteriä, vaan tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, mikä mahdollistaa sen, että asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja luottaa siihen, että me huolehdimme heidän työvälineistään.

Prodmacin toimivat ja pitkät yhteistyöt perustuvat avoimeen ja tiiviiseen kommunikointiin asiakkaan kanssa.

– Haluamme hahmottaa asiakkaamme tarpeet mahdollisimman tarkasti, jotta voimme suunnitella niiden mukaisen, tuottavan ja tehokkaan ratkaisun. Siitä hyötyy asiakas, ja se myös tekee omasta työstämme mielekästä ja palkitsevaa.