Strynillä vältytään Prodmacin avulla turhilta katkoilta tuotannossa

Merikarvialla toimiva Konepaja Stryni Oy luottaa Prodmacin laadukkaisiin koneisiin, nopeisiin varaosatoimituksiin sekä asiantuntevaan tukeen. Prodmac toimitti Strynin tuotannon kasvaviin tarpeisiin Behringer HBE321A -vannesahan.

Prodmacin ja Stryni Oy:n menestyksekäs yhteistyö sai alkunsa Strynin tarpeesta laajentaa sahauskapasiteettiaan. Stryni oli etsinyt luotettavaa kumppania, joka pystyisi toimittamaan tarvittavan vannesahan Strynin tuotannon kasvaviin tarpeisiin.

– Prodmacilla oli jo vahva maine alalla, ja olin edellisessä työpaikassani saanut heiltä erinomaista palvelua. Positiiviset kokemukset Prodmacin koneista ja palveluista ohjasivat siis tätä päätöstä, kertoo Stryni Oy:n toimitusjohtaja Vesa Koski.

Nopea palvelu karsii turhat huoltoseisokit

Stryni Oy on erityisesti kiitellyt Prodmacin erinomaista reagointinopeutta. Se on ollut ratkaisevan tärkeää Strynille, jotta yritys voi pitää tuotantonsa käynnissä riittävällä volyymilla ilman taukoja.

– Saamme tarvitsemamme varaosat ja terät Prodmacin varastolta nopealla toimitusajalla, mikä on ollut erittäin tärkeää jatkuvan tuotannon ja liiketoimintamme kasvun kannalta.

Erityisesti Koskelle on jäänyt mieleen tilanteet, joissa Prodmacin asiantuntijat ovat tarjonneet stryniläisille nopeaa apua puhelimen välityksellä. Tuotannon jatkuvuuden kannalta Koski on tyytyväinen myös siihen, että Prodmacillä on tiivis yhteistyösuhde Behringer-sahavalmistajan kanssa.

– Sahan sielunelämä tunnetaan Prodmacilla todella hyvin, ja syvällinen tuntemus sahamerkin toiminnasta on tehnyt meihin vaikutuksen. Se, että Prodmac tuntee Behringerin tuotteet erinomaisesti ja on aina valmis tarjoamaan kokonaisvaltaista tukea, on auttanut pitämään sahan jatkuvassa käytössä ja vähentämään mahdollisia huoltoseisokkeja.

Varmuutta tuotantoon Prodmacin avulla

Stryni on mainio esimerkki siitä, miten Prodmacin kokonaisvaltainen palvelu voi olla ratkaisevassa osassa tuotannon jatkuvuuden ja sujuvuuden kannalta.

– Juuri asiakkaidemme tuotannon sujuvuuden vuoksi tarjoamme kaiken aina koneista varaosiin ja huollosta koulutuksiin saman katon alta. Se on monelle asiakkaallemme osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi pitää tuotanto pyörimässä ihannetahdilla, koska kun apua saa nopeasti, vältytään turhilta katkoilta tuotannossa, Prodmacin toimitusjohtaja Mika Koivuniemi kertoo.

Prodmacin isolta varastolta pyörö- ja vannesahojen varaosatilaukset lähtevät tarvittaessa matkaan jopa tilauspäivän aikana.

– Yhtä lailla varaosat ja leikkuunesteet ovat nopeasti saatavissa varastoltamme. Voimme myös valmistaa teriä nauhatuotteista määrämittaan muutaman päivän toimitusajalla, mikäli valmista tuotetta ei ole varastossamme, Koivuniemi vakuuttaa.