Taivutuskonevalmistaja Parmigiani täyttää tiukatkin laatuvaatimukset ja syventyy aina asiakkaan tarpeeseen

Terästeollisuuden perinteikäs perheyritys palvelee niin kompakteja konepajoja kuin massiivisia terästeollisuuden toimijoitakin. Parmigianin taivutusosaamista hyödynnetään myös lentokone- ja tuulivoimalateollisuuden kriittisissä rakenteissa.

Parmigianin ohjelmistot ovat älykkäitä sekä helppokäyttöisiä.

Prodmac on toimittanut italialaiskonemerkki Parmigianin taivutuskoneita kotimaisille terästoimijoille ja useamman vuoden. Yritys on panostanut jo yhteistyön alusta saakka mieleenpainuviin asiakaskohtaamisiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun.

“Parmigianin edustajat ovat usein mukana asiakastapaamisissamme etäyhteyksin, ja he syventyvät aina perinpohjaisesti asiakkaan tarpeeseen. Olemme tehneet asiakkaidemme kanssa heidän laitteillaan etänä myös koetaivutuksia”, kertoo Prodmacin toimitusjohtaja Mika Koivuniemi.

Parmigiani on palvellut terästeollisuuden toimijoita levyjen, putkien ja profiilien taivutustarpeissa jo vuosikymmeniä. Taivutuskoneet ovat niittäneet kiitosta reaaliaikaisen hydrauliikan säädön takaamasta tarkkuudesta, etevän ohjelmiston mahdollistamasta ketterästä taivutusprosessin hallinnasta sekä jämerästä rakenteesta ja tehokkuudesta. Taivutuskoneet ovat aina integroitavissa tuotantolinjastojen osiksi – näin korkea automaatioaste tehostaa työskentelyä läpi koko metallintyöstöprosessin ja tuo käyttäjällensä kiistatonta teknistä etumatkaa.

Parmigianilla on Italiassa myös kattava varasto taivutuskoneita valmiina toimitettavaksi.

“Tämän varaston ansiosta pystymme vauhdittamaan hankintaprosesseja merkittävästi. Kun koneita voidaan toimittaa nopeasti ja asiakkailla on aina mahdollisuus vaihtaa ajatuksia Parmigianin omien edustajien kanssa, palaute on järjestäen todella hyvää”, Koivuniemi sanoo ja jatkaa:

 “He myös jakavat omaa tietotaitoansa aktiivisesti kanssamme, ja olemme siten valmiimpia kohtaamaan paremmin omia asiakkaitamme.” 

Yhdistelmä käsillä tekemisen kulttuuria sekä tekonologisia innovaatioita

Perheyritys Parmigiani perustettiin Italiassa vuonna 1927, ja se on yhä saman perustajaperheen johdossa. Parmigiani on vaalinut tinkimätöntä laatua läpi lähes satavuotisen historiansa. Yritys on työskennellyt määrätietoisesti parhaimman mahdollisen taivutuskoneen rakentamiseksi yhdistelemällä rohkeasti perinteistä käsillä tekemistä sekä teknologisia innovaatioita. Jokaisen taivutuskoneen runko on Italiassa kokoon hitsattu sekä moniportaisen laadutarkastusprotokollan läpikäynyt. Koneiden ohjelmistot ovat älykkäitä sekä ketteriä, ja niiden tuottama data auttaa operaattoreita työskentelemään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeat laatustandardit ja periksiantamaton työskentelyote ovat siivittäneet yrityksen menestyksen tielle, ja nykyään Parmigianin koneita hyödynnetään kriittisten rakenteiden taivutustöissä muun muassa lentokone- ja tuulivoimalateollisuudessa.

Tutustu putkien ja profiilien taivuttamiseen suunniteltuihin rullataivutuskoneisiin sekä levyntaivutuskoneisiin verkkosivuillamme tai ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.