PARMIGIANI levyntaivutuskoneet sekä putken- ja profiilintaivutuskoneet

PARMIGIANI – ponteva perheyritys, vuodesta 1927

Vuodesta 1927 alkaen Parmigiani on ollut luotettava kumppani heille, jotka haluavat huippuluokan työkoneita metallien taivutukseen.

Vuosikymmenten ajan Parmigiani on valmistanut asiakkailleen tuotantokoneita, joiden tuottavuus ja luotettavuus varmistavat asiakkaan kilpailukyvyn. Jokaisena vuosikymmenenä Parmigiani on kokeillut säälimättömästi uusia ratkaisuja sekä tutkinut tuoreimpien teknisten innovaatioiden antamia mahdollisuuksia entistä parempien ja tehokkaampien taivutuskoneiden valmistukseen.

Nyt, 2020-luvulla, yhtiön tuotantokoneiden tinkimättömän jämerissä rakenteissa sekä työkalujen laadussa näkyy kokemus. Parmigiani ”on kokeillut kaikkea”, ja tuotantoon pääsevät vain pitkällä aikavälillä luotettavimmiksi koetellut ratkaisut.

2020-luvulla kilpailuetu tehdään ohjelmisto-osaamisella. Parmigiani-taivutuskoneeseen on saatavissa alan pisimmälle kehitetyt ohjelmistot sekä koneiden ja tuotannon työvaiheiden reaaliaikaiset seurantajärjestelmät. Kokemus näkyy esimerkiksi äärimmäisten nopeiden ja elektromagneettisille häiriöille tunnottomien valokuitukaapelien käytössä.

Vuosikymmenten kokemus vankoista rakenteista sekä alan huippua edustava koneen ohjauksen osaaminen varmistavat Parmigianin valitsevalle asiakkaalle tuotannon virheettömyyden ja toistettavuuden heti ja vuosien kuluessa. Parmigiani tarjoaa valtaväylän automatisoituun, itseoppivaan tuotantoon.