BEWO-putkikatkaisulinjat

BEWO – täyden palvelun tehokkaat putkikatkaisulinjat

Hollantilainen Bewo tunnetaan täsmällisesti asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjen, tehokkaiden putki- ja profiilikatkaisujärjestelmien toimittajana. Alallaan innovatiivinen yritys on panostanut jo kolme vuosikymmentä huipputarkkoihin ja erittäin tehokkaisiin katkaisulinjoihin. Siihen vankan perustan luo BEWOn pitkä historia: yhtiö perustettiin 1936 ja katkaisukoneisiin se alkoi keskittyä jo 1950-luvulla.

Tehokkuudesta kertoo esimerkiksi huippumalli SC-90 Sigman katkaisukyky: 15 500 kappaletta TUNNISSA.

Räätälöitävyydestä puolestaan BEWO-sahojen varustelun monipuoliset mahdollisuudet sekä lyhyet materiaalin vaihtoajat: muutamalla työkalulla ammattimies vaihtaa syöttöpuolen kiinnitysleuat sekä terän alle varttitunnissa. Sahan käyttöjärjestelmä osaa automatisoida kaiken muun katkaistavan materiaalin optimaalisen katkaisun kannalta oikein.

Katkaisulinja voidaan varustaa monipuolisilla viimeistelylaitteilla: jäysteenpoistokoneilla, viisteytysyksiköillä, digitaalisilla pituuden tarkastusjärjestelmillä ja erilaisilla poistolaitteistoilla, esimerkiksi lastausrobotilla.

BEWOn toimintaperiaate on täsmälleen sama kuin sen Suomen maahantuojan ProdMac Oy:n: asiakkaan tarpeiden kartoittamisen jälkeen toimitetaan täysin tarpeita vastaava, tehokas ja luotettava tuotantokone tai -järjestelmä.