Laadukkaat sahanterät

Katkaisun huippuketju palveluksessasi

Wikus lukeutuu noin puoleen tusinaan maailman johtavista vannesahojen terien valmistajista. 50 vuoden aktiivinen tuotekehitys on nostanut yhtiön terävalmistuksen ja katkaisun huippuinnovaatioiden terävimpään kärkeen – ellei peräti maailman johtavaksi toimijaksi alallaan.

Wikus tavoittelee Pradmacin tavoin parasta asiakastyytyväisyyttä. Wikus tarjoaa asiakkaan avuksi kaiken yhtiöön kertyneen tietotaidon, jotta asiakas löytäisi tavoitteidensa mukaisen optimaalisen terän. Se voi tarkoittaa kustannustehokkuutta, mahdollisimman suurta katkaisukapasiteettia tai erinomaisen tasaista katkaisupinnan laatua.

Mitä oikealla terävalinnalla voi saavuttaa? Lue terävalinnalla saavutettavat edut.

Prodmacin toiminnan kivijalkoina ovat olleet yhtiön perustamisesta lähtien Behringer ja Behringer Eisele, tunnustetusti huippulaadukkaat vanne- ja pyörösahat.

Terämyynnissä Prodmac Oy on noussut todennäköisesti Suomen suurimmaksi. Varastoon on satsattu, tuotteita liikkuu merkittäviä määriä kuukaudessa. Se vakuutti Wikus-Sägenfabrikin; yhtiö halusi Prodmacin alkavan myydä heidän teriään Suomessa.

Maailman parhaimmistoon kuuluvat terät ja Prodmacin terämyyntijohtaja Jukka Pulliaisen 20 vuoden kokemus muodostavat aika lyömättömän yhdistelmän – Sinun hyödyksesi. Jukan johdolla Prodmacin tiimi pystyy aina antamaan osaavaa palvelua selkeästi perusteltuna Suomen kielellä.

Myös katkaisun kolmannella osa-alueella, leikkuunesteissä Prodmac Oy toimittaa tunnettuja eurooppalaisia huipputuotteita. Oemetan ja Menzelin tuotteista löydät oikean, tuotantokapasiteettia ja -varmuutta kohentavan, luotettavan ratkaisun tarpeisiisi. Voit valita kustannustehokkaan yleisleikkuunesteen tai etsiä räätälöidyn huippuratkaisun Prodmac Oy:n ja päämiesten tuella.