Rösler raekuulapuhalluslaitteet

Rösler – pintakäsittelylaitteistojen maailman ykkönen

Rösler-pintakäsittelyJepjep. Saatat ajatella että onpas ihan tyypillinen otsikko. Niin moni väittää olevansa maailman johtava yhdessä jos toisessakin asiassa.

Saksalaisen Röslerin kohdalla otsikko ei ammu yli. Yhtiö toimittaa maailman suurimmat pintojen esittelykäsittelylinjastot. Sellainen on Suomen Turuus. Pintojen viimeistelyn tarkkuudessakaan ei löydy kovin monia kilpailijoita – pintakarheusarvot Ra 0,02 μm ja Rz 0.14 μm kertovat oleellisen.

Röslerin koneilla käsitellään huomattavan paljon erittäin kriittisiä, suurille rasituksille joutuvia osia. Näitä löytyy lentokoneiden moottoreista tai satelliitteja avaruuteen rahtaavissa raketeissa.
Röslerin pintakäsittelylaitteistojen valikoiman laajuus hämmentää – kymmeniä konemalleja ja satoja erilaisia konekokoonpanoja. Pintakäsittelyihin Rösler toimittaa yli 15 000 erilaista prosessiainesta, joista tunnetuimpia ovat erilaiset puhallus- ja sinkopuhdistusjakeet.

Tuo edellinen kappale selittää miksi Röslerin voi reilusti nimetä alallaan maailman johtavaksi valmistajaksi. Yhtiön tuotantolinjoilta valmistuu konepajojen ja tuotantolaitosten koneiden lisäksi myös puhdistus- ja kiillotusvälineitä keittiöille, kolikkojen valmistukseen, puusepänteollisuuteen, korujen, silmälasien ja lääketieteellisten instrumenttien sekä implanttien valmistukseen…

Rösler – finding a better way

Tämä tarkoittaa Röslerin päämäärää tarjota asiakkaalleen parhaan mahdollisen laitteiston ja käyttöön sopivimmat prosessiainekset. Tämä pätee uuden koneen hankintaan, vanhan modernisointiin tai nykyisen koneen käyttämiin prosessiaineksiin.

Aluksi Röslerin Suomen edustaja ProdMac Oy kartoittaa hyvin tarkasti asiakkaan tarpeen. Sen jälkeen Röslerin asiantuntijoiden johdolla etsitään täsmällisesti paras mahdollinen kone ja pintakäsittelyyn parhaiten sopivat prosessiainekset. Rösler ja ProdMac voivat tarjota palveluna koekappaleiden käsittelyn ja siitä erittäin tarkan, Röslerin laboratoriossa tehdyn analyysin.
Eri vaihtoehtojen kokeiluja jatketaan kunnes Rösler ja Prodmac voivat tarjota täysin asiakkaan vaatimusten mukaisen ratkaisun. Rösler on aina valmis panostamaan uusien ratkaisujen kehittämiseen, jos asiakkaan tarve osoittautuu ennen näkemättömäksi. Se voi tarkoittaa sopivan koneen muokkaamista täsmällisesti tarpeita vaativaksi tai uuden prosessiaineksen kehittämistä.
Joka tapauksessa asiakas saa parasta mitä on mahdollista kehittää. Ja se on myös Prodmacin tavoite. Sinun eduksesi.
ProdMac – tehokkaan tuotannon takaaja.

Pitkä-ikäiset Rutten Turbiinit

Patentoidut C-turbiinit ja Rutten Gamma-Y -turbiinit.

Lisätiedot

Rumpusingot matolla

Röslerin mattorumpusinkojärjestelmät kattavat neljä eri sarjaa, jota voi varustella joko korkeatehoturbiineilla tai paineilmajärjestelmällä. Komponentit ovat koko ajan liikkeellä sinkopuhdistuksen ajan, jolloin ne ovat jatkuvasti singottavan median virrassa, jota voi puhaltaa eri kulmilla.

Lisätiedot

Jatkuvatoimiset Lamellikuljetinsingot

Tämän tyyppinen jatkuvan hiekkapuhalluksen kone soveltuu parhaiten pienten kappaleiden, suurien määrien, puhallukseen. Erikois V-muotoisen ympyrämäisen hihnan ansiosta kappaleiden pyörintä takaa tasapuolisen puhdistuksen.

Lisätiedot

Riippuratasingot

Riippuratasingot ovat suositeltuja herkkien osien sinkopuhallukselle, joita ei voi puhaltaa isommissa erissä yhdessä. Se soveltuu myös erityisen monimutkaisten, painavien tai suurten osien sinkopuhdistukseen. Samanaikainen koukkujen pyörivä ja värähtelevä liike varmistaa, että puhallusmedia saavuttaa jokaisen komponentin.

Lisätiedot

Rullaratasingot

Rullarata-sinkojärjestelmät käytetään pääasiassa pitkille ja/tai levymäisille kappaleille. Komponentit siirtyvät esivalmistelukammion, sinkokammion ja puhdistuskammion läpi erikoisrullaradalla.

Lisätiedot

Pinnoituslinjastot

Täydellinen sinko ja pinnoituslinjasto koostuu tarkoitukseen suunnitellusta ratajärjestelmästä, esilämmittimestä, sinkouskoneesta, maalauskabinetti ja jälkikäsittelykuivaajasta. Rullaratajärjestelmät voi valita yksittäistarpeiden mukaan; järjestelmät sisältävät rullaratoja, siirtoportteja, sivuuttaisratoja jne.

Lisätiedot

Tankosingot

Suhteellisen lyhyiden, painavien neliömuotoisten aihioiden valmistus tapahtuu jatkuvana kuumilla rulla-linjoilla. Valmistuksen jälkeen niiden pinnan täytyy täyttää SA2 laatuvaatimukset, toisinsanoin pinnan täytyy olla ruoste ja hiutalevapaa.

Lisätiedot

Moottorinlohkojen sinkopuhallus

Tämä uusi RMBS 1-842 järjestelmä soveltuu moottoreiden lohkojen puhdistukseen ja jäysteenpoistoon. Moottorienlohkojen koko voi olla 1,000 – 5,000 kg. Salliakseen automaattisen operoinnin, jopa 99 erilaista puhallusohjelmaa voi ohjelmoida ja tallentaa pääkäyttöyksikön paneelissa.

Lisätiedot

Pyöröpöytäkoneet

Erikoispuhallus yksittäisille kappeleille, käyttäen pyörivää pöytää / satelliitti pyötää.

Lisätiedot

Verkkohihnasingot

Nämä koneet toimivat erinomaisesti vaihtelevissa työtehtävissä, täydellisen ja jatkuvan puhalluksessa, litteiden, suurien ja monimutkaisten kappaleiden puhdistuksessa.

Lisätiedot

Rumpusingot

MT konesarjan keskeisin ominaisuus on pyörivän rummun geometria. Rummun sisäpinnalla on erikoismuotoisia harjanteita, ja pohja on kolmio-sivuisen pyramidin muotoinen.

Lisätiedot

Putkisingot

Nämä erikoispuhalluskoneet on tarkoitettu putkien ja ympyrämäisten tankojen perusteelliseen puhdistukseen, jatkuvana prosessina.

Lisätiedot

Robotisoitu sinkoaminen

Roboblaster järjestelmä kattaa laajat käyttötarpeet. Tämä yhden-käsivarren robotti hoitaa jäysteenpoiston, pintakäsittelyn ja pehmeiden aineiden kuulapuhalluksen monelle kappalekoolle.

Lisätiedot

Kuulapuhallus Keramiikkateollisuuteen

Puoli-automaattinen laitteisto Painepuhallus Kabinetit STD

Lisätiedot

Kuulapuhallus

Kuulapuhallus on tärkeä, ja turvallisuussyistä välttämätön prosessi, jota käytetään ensisijaisesti ilmailu- ja ajoneuvoteollisuudessa. Vaikka prosessia on käytetty jo pronssiaikakaudella, se on nykyäänkin sovellettu jos haluaan luoda materiaalin pintaan puristuva jännitys kuula ”vasaroinnilla”.

Lisätiedot

Puhalluskaapit

Puhalluskaapit soveltuvat parhaiten pienten osien puhdistukseen. Kaapit voi varustaa pyörivillä pöydillä, koreilla, puhallussuuttimilla, painepuhallusjärjestelmillä, värähtelijöillä ja muilla erikoislaitteistoilla.

Lisätiedot

Korkeapaine Vesipuhdistus

Märkäpuhallusta käytetään pinnan parannukseen, puhdistukseen, poistoon, esivalmisteluna pinnoitukseen, jäysteenpoistoon ja epäpuhtauksien poistamiseen.

Lisätiedot

Muottien Puhdistus

Pyöröpöytäkoneet, Puhalluskaapit RSKI ja RSKD ja paineilmakabinetti STD 2000 A.

Lisätiedot

Automatisointi

Rösler sinkojärjestelmiä on mahdollista automatisoida täysin, joko jatkuvaan singoitukseen tai yksittäisille kappaleille.

Lisätiedot