Scheffer nostojärjestelmät

Sheffer Krantechnik – huippulaatua, huippuvakautta ja huipputehoa nostoihin

1963 perustettu Scheffer Krantechnik asetti tavoitteekseen olla erityisesti terästen nostolaitteistojen teknologinen johtaja, jolta asiakas saa ”täyden palvelun”. Tänä päivänä yhtiö toimittaa täsmällisesti asiakkaiden tarpeiden mukaiset, tehokkaat ja luotettavat nostolaitteistot, varmistaa niiden yhteensopivuuden asiakkaan tuotantokoneiden ja toiminnanohjausjärjestelmän kanssa sekä tekee tarvittaessa myös olemassa olevien nostolaitteistojen modernisoinnit.

Yhtiön toinen tukijalka on galvanointilaitteistot, joista voit lukea yhtiön julkaisemasta Galva 3 -lehdestä. Shceffer luetaan tällä alalla yhdeksi maailman huippuyrityksistä, joka on toimittanut galvanointilinjastoja 19 maahan ja yhteensä lähes 50 kohteeseen. Joitakin esimerkkejä voit katsoa videolta.

Parasta asiakaspalvelua 

Yhteistyö asiakkaan kanssa alkaa tämän tarpeiden tarkalla kartoittamisella – mikä on myös Schefferin maahantuojan Prodmac Oy:n asiakaspalvelun perusta. Yhtiön vankka osaaminen paljastuu vaihtoehtojen lukuisuudessa ja niiden räätälöitävyydessä. Asiakas voi valita 1- tai 2-palkkisen siltanosturin, kiinteällä tai pyöritettävällä vaunulla ja millä tahansa nostopäällä.

Kun materiaalivirrat ja mahdolliset tulevaisuuden kasvun tarpeet automaatioasteen kohentamista myöten on hahmotettu, vaihtoehtoisten nostolaitteistojen toiminnot voidaan esittää asiakkaalle myös videomallinnuksena.

Nosturin asennukset tekee yhtiön oma asennustiimi, joka pystyy varmistamaan kaikki asiakkaan toiveet. Myös täysautomaattisten nostolaitejärjestelmien integroinnin asiakkaan käytössä jo oleviin ohjausjärjestelmiin.

Tätä voi sanoa vakuuttavaksi asiakaspalveluksi. Silti asiakaspalvelua voi viedä pidemmälle: koneiden huollon tarpeen reaaliaikainen seuranta sekä esimerkiksi magneettinostopäiden toimintahäiriöiden kartoitus etänä ovat mahdollisia.