Scheffer siltanosturit

Schefferin tapa tehdä siltanosturi – kun vain paras laatu riittää

Scheffer luottaa vain omaan tekemiseensä sekä vain tunnettujen laatuvalmistajien osiin. Yhtiö tietää ja tuntee nostolaitteiston eri osissa tarvittavat teräslaadut, joista se valmistaa 1- tai 2-palkkiset siltanosturit, niiden radat, vaunut, puomit, nostolaitteistot – ja magneetit. Alihankkijoilta tulevat sähkömoottorit, kaapeloinnit, laakerit ja vaijerit tarkastetaan huolellisesti ennen nosturiin asentamista.

Scheffer Krantechnikin palveluksessa olevista insinööreistä 16 suunnittelee ja laskee nosturin rakenteita moderneimmilla CAD-ohjelmistoilla. 10 insinööriä varmistaa nostolaitteiston sähköisten komponenttien sekä laitteistojen ohjauksen rajapintojen saumattoman toiminnan, myös asiakkaan käyttämien järjestelmien kanssa.

Nosturin asennuksen tekee yhtiön oma asennustiimi, joka pystyy varmistamaan kaikki asiakkaan toiveet, myös täysautomaattiset nostolaitejärjestelmien integroinnin asiakkaan käyttämiin ohjausjärjestelmiin.

Scheffer valmistaa 1- ja 2-palkkiset siltanosturit. Nostovaunu voi olla kiinteä tai pyörivä, ja siltanosturi voi olla varustettu erikseen ohjattavilla vaunuilla. Nostopääksi voi tilata minkä tahansa tarvittavan. Se voi olla pelkkä koukku, nostohaarukka, magneettinen nostopää tai näiden yhdistelmä. Tarvittaessa Scheffer Krantechnik suunnittelee ja valmistaa täysin asiakkaiden tarpeiden mukaisen nostopään.

Tämä joustavuus nosturin tuotannossa varmistaa mahdollisuuden täyttää kaikki asiakkaan tarpeet yhdellä nosturilla.

Mekaaninen heilahduksenvaimennus varmistaa nostojen turvallisuuden, materiaali siirtyy vakaasti ja silti nopeasti. Tämä sekä yhtiön liki ylivertainen osaaminen magneettinostopäistä tekee Scheffer-nosturista erinomaisen vaihtoehdon.

Mitä pitemmälle materiaalin syöttö automatisoidaan, sitä pitemmälle etumatkalle mekaanisesti heilahdusvaimennettu ja ohjauksen rajapinnoiltaan täysin liitettävä Scheffer kirmaa suhteessa kilpailijoihin.

Kuinka iso voi automatisoitu Scheffer-teräsvarasto olla? Australiassa InfraBuild-yhtiön (ennen OneSteel) teräsvarastossa on yli 2700 varastopaikkaa.