Tanko- ja putkimateriaalin nosturit

Shefferin kohta 60 vuoden kokemus nostolaitteistoista näkyy yhtiön kyvystä toteuttaa monipuolisia ja tehokkaita nostojärjestelmiä tanko- ja putkimateriaaleille. Kun asiakas osaa määritellä millaista tavaraa nosturilla siirrellään nyt sekä tulevaisuudessa, Scheffer osaa toteuttaa ja toimittaa tehokkaan sekä turvallisen nosturin. Profiilin, putken ja umpitangon nostoissa on hyvä tietää miten nostaa. Ja Scheffer tietää.

Nosturien vaunuihin liitetty nostopää voi olla varustettu perinteisillä koukuilla, erilaisilla nostoapuvälineillä, magneettinostopäällä sekä niiden yhdistelminä. Scheffer valmistaa sekä 1- että 2-siltaisia nostureita, joihin voi tilata pyörivän nostovaunun. Tämä varmistaa mahdollisuuden täyttää kaikki asiakkaan tarpeet yhdellä nosturilla.

Mekaaninen heilahduksenvaimennus varmistaa nostojen turvallisuuden, materiaali siirtyy vakaasti ja silti nopeasti. Tämä sekä yhtiön liki ylivertainen osaaminen magneettinostopäistä tekee Scheffer-nosturista erinomaisen vaihtoehdon etenkin osana miehittämättömän tuotannon varmaa materiaalin syöttöä.

 Lisätietoja Schefferin tanko- ja putkinostureista.