Rösler täryhiontakoneet

Rösler tärypuhdistus ja kiillotusmenetelmät toimivat sekä mekaanisella että kemikaalisella tasolla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tärylaitteen rummussa sekoittuvat työkappaleet, raemateriaali ja vesi, joita täryjärjestelmä ohjaa eteenpäin. Tämä aiheuttaa kappaleiden ja puhdistusrakeen jatkuvaa suhteellista liikettä. Veden, rakeiden, työkappaleen sekä koneen vuorovaikutuksesta saavutetaan haluttu pinnanlaatu. Röslerin koelaboratoriot auttavat löytämään parhaat ratkaisut vaikeimpiinkin sovelluskohteisiin, jotta lopputulos on aina halutun kaltainen.

Rösler on ainoa tärylaitteiden valmistaja, joka kehittää ja valmistaa kaikki laitteiden komponentit itse (tärylaiteteknologian, oheislaitteet sekä tarvikkeet). Valmistaja tarjoaa tärylaitteistojen kokonaisvaltaisen ja kattavan osaamisensa jokaiselle asiakkaalle. Tätä lupausta tukevat ja kehittävät Röslerin tuotekehitys- ja koelaitokset ympäri maailmaa. Tarjoamme mielellämme teille näitä laitteita alansa huippuvalmistajalta. Laadultaan erinomaiset koneet sopivat sekä pieniin yksittäissovelluksiin että automatisoituun massatuotantoon ja antavat vakuuttavan taidonnäytteen luotettavuudesta sekä kustannustehokkuudesta.

Röslerin laaja prosessituntemus sekä tuotevalikoima mahdollistavat kustannustehokkaimman ja ympäristöystävällisimmän ratkaisun löytämisen kaikille pintakäsittelyn haasteille.

Täryrumpulaitteet

Röslerin täryhiomarummut on mahdollista liittää automaattiseen prosessiin helposti. Modulaaristen lisälaitteiden avulla se on mahdollista tehdä milloin tahansa. Nämä järjestelmämoduulit voivat hoitaa esimerkiksi lastauksen, materiaalin poiston, huuhtelun, kuivauksen ja muut käsittelyä edeltävät tai seuraavat työt.

Lisätiedot

Keskipakohiomalaitteet

Korkeaenergiakeskipakokiillotusrummut ovat tehokas vaihtoehto tärinäkiillotuskoneille ja tarjoavat jopa 10 – 30 kertaa tehokkaamman suorituskyvyn verrattuna perinteisiin tärinäkiillotuskoneisiin.

Lisätiedot

Jatkuvatoimiset laitteet

Jatkuva materiaalinsyöttö on ainoastaan yksi jatkuvatoimisen järjestelmän etu. Tuotteiden syöttö- sekä käsittelyaikoja voidaan muuttaa osien koon tai laadun mukaan. Jatkuvatoimiset laitteet sopivatkin erittäin hyvin tuotannon täysautomaattiympäristöihin.

Lisätiedot

Kaukalomallit

Tällaista laitetta tarvitaan siinä vaiheessa, kun suurin rumpumallinen täryhiomakone on liian pieni. Pitkä suora kaukalo soveltuu erityisesti suurille, mutta myös herkille osille, joita voidaan tarvittaessa käsitellä eri lokerikoissa ilman osien välistä kosketuksen vaaraa.

Lisätiedot

Pitkäsäteiset täryrummut

Pitkäsäteiset täryrummut tarjoavat monipuolisen ja joustavan linkin tuotantoketjuun. Mallit voidaan sijoittaa tarpeesta riippuen jatkuvatoimiseen valmistuslinjaan tai erävalmistukseen. Erien valmistuksessa koneet varustetaan pneumaattisella erottajalla. Osien hionta erissä mahdollistaa suurempien osien hionnan minimaalisella osien välisellä kontaktilla.

Lisätiedot

Rotomatic – jatkuvatoimiset laitteet

Röslerin kehittämä Rotomatic on suunniteltu hoitamaan jatkuvaa jäysteenpoistoa, hiontaa, puhdistusta, valujälkien poistoa sekä muita pinnankäsittelytoimintoja mahdollisimmalla pienellä jalanjäljellä. Jokainen Rotomatic-kone on varustettu Röslerin omalla korkeaenergiasuorakäyttöjärjestelmällä.

Lisätiedot

Liikkuva hionta

Liikkuvat hiomakoneet ovat täydellisiä kalliille ja herkille osille, jotka eivät saa koskettaa toisiaan hiomaprosessin aikana. Pyörivä karuselli kahdellatoista varrella ja kiinnittimillä ”vetää” kappaleen hiomakivien seassa. Sekä karusellin että varsien pyöriminen takaa tasaisen pinnanlaadun. Liikkuva hionta käsittelee metallikappaleita jopa 40 kertaa paremmin kuin täryhiontaprosessi.

Lisätiedot

Surf-Finisher

Pyörivän rumpunsa sisällä Surf-Finisher luo erittäin tehokkaan pinnankäsittelyprosessin erittäin lyhyillä käsittelytahtiajoilla. Se mahdollistaa hyvin määritellyn ja ohjatun jäysteenpoiston, reunojen pyöristyksen, pinnan hionnan sekä kiillotuksen. Multiaksiaalisen robotin tarttuja pystyy tarkasti tähdentämään käsiteltävät pinta alueet, vaikka tuote olisikin monimutkainen muodoltaan.

Lisätiedot

Upottava hiomakone

Upottavat hiomakoneet on tarkoitettu korkealaatuisten osien hiontaan, jotka eivät voi käsittelyssä koskettaa toisiaan prosessin aikana.

Lisätiedot

Kuivaajat

Kuivaus ja kiillotus kuivausaineiden avulla luo täydellisiä kiiltäviä pintoja. Pyörivä kuivuri täytetään kuivausmedialla  (Supervelat) ja märät kappaleet lastataan koneeseen jatkuvalla syötöllä tai erissä syöttökanavaa pitkin.

Lisätiedot

Pesuri- ja kuivausjärjestelmät

Koneeseen integroitu pesuri- ja kuivausjärjestelmä yhdessä vähentää osien manuaalista käsittelyä. Kone pystyy myös hoitamaan yleiset pinnankäsittelymenetelmät pienille kappaleille suurissa erissä, kuten jäysteenpoiston, reunojen pyöristyksen, pintojen kiillotuksen tai puhdistus- ja rasvanpoistoprosessin.

Lisätiedot

ISF-prosessi

ISF®-prosessi on kemiallisesti nopeutettu täryhionnan massapinnankäsittelyprosessi, jonka patentin omistaa maailmanlaajuisesti REM Chemicals, Inc., USA.

Lisätiedot

Erikoissovellukset

Vanteiden kiillotus, aterimien puhdistus, kolikoiden käsittelylaitteet ja kivien hiontalaitteet.

Lisätiedot

Hiomakivet

Pintakäsittelyn prosessissa tarvikkeiden laatu on elinehto hyvälle prosessille. Tämä vaikuttaa käsittelyaikoihin, tuotantonopeuteen, käsittelyhintaan ja ympäristövaikutukseen. Rösler on tuottanut hiomakivia ja sinkorakeita yli 60 vuotta.

Lisätiedot