PARMIGIANI säiliöiden päätyvalmistuskoneet

PARMIGIANI säiliöiden päätyvalmistuskoneet

Parmigiani on yksi maailman johtavista säiliöiden päätyvalmistuskoneiden valmistajista, jonka mallisto kattaa sekä rulla- että puristusmuovauskoneet. Säiliön pääty voidaan valmistaa Parmigianin koneilla sekä keskireiällisenä että ilman reikää.

Parmigianin säiliön päätyvalmistuskoneet pystyvät tekemään päätyjä käytännössä kaikkiin mahdollisiin päädyn muotoihin:

  • halkaisijaltaan 200 – 12000 mm
  • 2 – 80 mm paksusta materiaalista
  • 15 – 1500 mm taivutussäteellä

Parmigiani tietää miten valmistaa luotettava, nopea ja helppokäyttöinen säiliöiden päätyvalmistuskone. Kaiken perustana on jämerä runko, jonka materiaali tilataan Euroopan luotettavimmilta terästoimittajilta. Jokainen rungon hitsaussauma tarkastetaan sekä ultraäänellä että magneettijauheella, minkä jälkeen runko lämpökäsitellään.

Parmigianin ydinosaamiseen kuuluu hydrauliikan tarkka, elektronisesti ohjattu hallinta. Se perustuu tarkkoihin antureihin, nopean väylään sekä nopeasti toimiviin, elektronisesti ohjattuihin proportionaaliventtiileihin. Aktiivinen metallin muovauksen valvonta varmistaa yhden koneen soveltuvuuden eri materiaaleille sekä materiaalin paksuuksille.

Perinteisen hydraulisen voimalinjan rinnalle Parmigiani on kehittä sähkömoottoreihin, kuularuuveihin ja lineaariohjaimiin perustuvan rullamuovauskoneiden malliston. Parmigiani ED-Drive on rakenteeltaan yksinkertaisempi tehokkaampi, koska kaikki sähkömoottorin voima on käytettävissä. Tämä tarkoittaa myös pienempiä käyttökuluja.

Parmigianin kehittämä i-DIAGNOSTIC valvoo kaikkea koneen toimintaa, myös anturien ja koneen ohjauksen välisiä väyliä. i-DIAGNOSTIC ilmoittaa vian lisäksi sen mistä vika johtuu, ja miten sen voi korjata. Tämä minimoi mahdollisista häiriöistä tai osien vikaantumisista aiheutuvat tuotantokatkokset.

Lisätietoja Parmigianin kotisivuilta