Vahvistimme Rösler-edustustamme: maahantuomme nyt myös täryhiomakoneet

Prodmac on jo vuosia toiminut Röslerin raekuulapuhalluslaitteiden maahantuojana, ja tämän vuoden alusta alkaen yritys on myös Suomen ainoa Röslerin täryhiomakoneiden maahantuoja. Rösler-edustuksen vahvistus tarkoittaa Prodmacin asiakkaille entistä parempaa palvelua sekä täryhiomakoneiden ja niiden hiomakivien ja lisäaineiden nopeita toimitusaikoja.

Röslerin täryhiomakoneilla ei ole moneen vuoteen ollut edustusta Suomessa. Nyt Prodmac maahantuo niitä ainoana Suomessa. Prodmacin toimitusjohtajan Mika Koivuniemen mukaan täryhiomakoneiden edustuksen aloitus oli luonnollinen jatkumo jo ennestään hyvälle yhteistyölle.

– Olemme maahantuoneet Röslerin raekuulapuhalluslaitteita jo yli kymmenen vuotta, ja yhteistyö on ollut varsin toimivaa. Kun hyvät yhteydet, toimintamallit ja luottamus olivat jo valmiina, on uuden tuotteen maahantuonnin aloittaminen ollut sujuvaa.

Lokakuusta 2022 alkaen Röslerin täryhiomakoneisiin voi tutustua Prodmacin toimitiloissa.

Muuton myötä tilaa koneiden esittelylle

Lokakuussa Prodmac muuttaa uusiin toimitiloihin kymmenen kilometrin säteelle nykyisestä sijainnistaan, minkä myötä myös uusien tuotteiden varastoinnille riittää hyvin tilaa.

– Varastoimme hiomakiviä ja lisäaineita asiakastarpeen mukaan omissa tiloissamme. Tämä mahdollistaa sen, että toimitusajat ovat selvästi lyhyempiä, kuin jos pitäisi tilata tuote valmistajalta Saksasta. Monesti esimerkiksi hiomakivien uusimisen tarve huomataan vasta, kun tilanne on jo akuutti. Toimitus Saksasta voisi kestää jopa kuukauden, kun meiltä tuotteet saadaan toimitettua asiakkaalle 4–5 päivässä, Koivuniemi kertoo.

Muuton myötä Prodmac saa lisää tilaa myös koneiden esittelylle, eikä täryhiomakoneitakaan tarvitse lähteä katsomaan Saksaan saakka.

– Saamme nykyistä paremmat tilat koneille, ja jatkossa voimme omissa tiloissamme esitellä koneita, kouluttaa asiakkaitamme ja tehdä jopa testejä koneilla asiakastarpeen mukaan.

Prodmac tulee esittelemään Röslerin täryhiomalaitteita ja muuta valikoimaansa myös marras-joulukuun vaihteessa järjestettävillä Konepaja-messuilla.

Rösler-edustuksen vahvistus tarkoittaa Prodmacin asiakkaille entistä parempaa palvelua sekä täryhiomakoneiden ja niiden hiomakivien ja lisäaineiden nopeita toimitusaikoja.

Rösler – maailman johtava pintakäsittelylaitteistojen valmistaja

Rösler on ollut pintakäsittelyn asiantuntija jo yli 80 vuoden ajan. Sillä on maailman laajin valikoima massaviimeistelylaitteita, raekuulapuhalluslaitteita ja niiden kulutusosia.

– Tämän alan laitteissa on kova kilpailu, jossa Rösler on ylivoimainen ykkönen. Se on sekä laadultaan että kooltaan maailman suurin pintakäsittelykoneiden ja hiomakivien valmistaja, Koivuniemi hehkuttaa.

Varsinkin Röslerin hiomakivet on yleisesti todettu kestävimmiksi ja laadukkaammiksi kuin kilpailijansa.

– Kestävillä tuotteilla saadaan parannettua prosessia ja pienennettyä kustannuksia, kun kivet eivät kulu niin nopeasti ja niissä on äärimmäisen hyvät hiomaominaisuudet.

Röslerin täryhiomakoneet ovat keränneet kiitosta erityisesti tukevasta rakenteestaan, erinomaisesta työjäljestään, helppokäyttöisyydestään sekä yhteensopivuudestaan muiden laitteistojen kanssa.

– Röslerin helposti toisiinsa liitettävät laitteistot mahdollistavat sujuvat tuotantolinjat, jossa useat eri prosessivaiheet voidaan yhdistää ilman työstettävien kappaleiden purkua ja uudelleenlastausta. Tämä helpottaa ja tehostaa erityisesti pienten massatuotettujen osien käsittelyä.