Käsikäyttöiset vannesahat

MEP-vannesahoista pienimpien eli PH-mallien osat valmistetaan MEPin omalla tehtaalla Kiinassa, mutta saha kootaan ja viimeistellään Italiassa. Tämä varmistaa hintakilpailukyvyn ja eurooppalaiselle merkille ominaisen laadun. PH-malliston sahojen rakenteet ovat jämäköitä ja välyksettömiä, sähkökytkimet IP-54/55-suojattuja ja toteutettu 24-voltin matalajännitteenä, jolloin sähköiskun vaaraa ei ole.

PH-mallit täyttävät kaikki EU:n työturvallisuusmääräykset ja Konedirektiivin ehdot. Ja niiden varaosapalvelu toimii yhtä esimerkillisen hyvin kuin muissakin MEP-sahoissa.

Manuaalisahamalliston isommat vaihtoehdot kuuluvat SHARK-sahamalliston pienimpiin, mutta silti niiden kapasiteetti riittää 250-millisen umpitangon katkaisuun, lippulaivamallissa MEP Shark 332 CCS 300-milliseen.

Kaikissa näissä sahoissa on mahdollisuus säätää sahauskulma 0 ja 60 asteen välillä vasemmalle, osassa malleja myös 45 astetta oikealle. MEP-vannesaha on aina varustettu leikkuunesteen pumpulla ja terän puhdistusharjoilla.

Käsikäyttöisiin MEP-vannesahoihin voi tilata optiona painovoimaisen katkaisutoiminnon, jolloin alkuasetuksen jälkeen sahan voi jättää tekemään katkaisua sahakaaren massalla, mutta hydrauliikan hillitsemänä.