Pinnoitetut STARK HSS-terät

Näiden terien materiaali on yleisimmin joko wolframi-molybdeeni-seostettua tai niiden lisäksi koboltilla seostettua HSS-terästä.

Kestävä terien perusmateriaali varmistaa huolettoman käytön ja edulliset katkaisut. Ruostumatonta terästä tai muita vaikeasti lastuavia teräslaatuja sahattaessa kannattaa valita koboltilla seostettu terä ja katkaisulle sopivin terän pinnoitus.
Lukuisista sahan terän hammastuksen, pinnoituksen, lastun murron ja kuljetuskyvyn vaihtoehdoista omaan tarpeeseen sopivin kannattaa haarukoida valmisajan suosituksista. Voit ladata Starkin teräluettelon tästä.

Tarvittaessa voit kysyä suositusta myös Prodmac Oy:n asiantuntijoilta. Voit soittaa 010 666 3140 tai lähettää tiedustelun tai s-postin prodmac.toimisto@prodmac.fi.

PINNOITETTU STARK HSS-TERÄ SOVELTUU MATERIAALEILLE:

• Työkaluteräs, rakenne- ja seosteräkset, ruostumaton teräs, valurauta, Inconel, titaani, alumiini, pronssi, kupari, messinki, alumiini- ja kupariseokset

SAHATTAVAN MATERIAALIN MUODOT:

• Tangot, vedetyt putket ja muotoillut materiaalit

SAATAVILLA:

• Halkaisijat 175 – 630 mm
• Keskireiät 32 – 140 mm
• Teräpaksuudet 1,00 – 6,0 mm
• Hammastukset 60 – 480
• Sahanterien pinnoitteet:

 

 

 

 

 

 

 

– GOLDFACE: Pehmeiden teräslaatujen katkaisuun kehitetty TiN-pinnoite, ei voi sahata keltametalleja.
– ECOFACE: Kovempi kuin TiN-pinnoitus, pienentää kitkaa ja parantaa terän kestävyyttä
– SPEEDFACE: Paras pinnoite kovien materiaalien katkaisuun puoliautomaattisilla ja puoliautomaattisilla sahoilla. Ei sovi manuaalisahoilla tehtäviin katkaisuihin.
– MULTIFACE: Paras pinnoite pehmeiden materiaalien katkaisuun. Ei oikein sovellu koville materiaaleille tai ruostumattomalle teräkselle.
– BESTFACE: Pehmeimpien, terään helposti tarttuvien metallien kuten alumiinin, kuparin, messingin ja pronssin katkaisuun
– BLACKFACE: Öljysumuvoiteluun optimoitu terän pinnoite. Ei sovi tavallisen terävoitelun kanssa käytettäväksi.
– ACTIVEFACE: Putkien katkaisuun öljysumuvoitelun kanssa.
– MILLENNIUM: paras pinnoituslaatu kaikkiin katkaisuihin.