Erikoissovellukset

Vanteiden kiillotuskone

Kiiltävä lopputulos sekä uusille että käytetyille vanteille. Erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu järjestelmä on 120 % nopeampi kuin vastaavat kiillotuskoneet. Kone on varustettu kahdella tärymoottorilla. Vankka tärykäyttöjärjestelmä ja vaihdeltavissa oleva nopeudensäätö mahdollistavat juuri oikeat käsittelytavat, jolloin pintakäsittely voidaan tarjota lähes kaikkiin kiillotustarpeisiin.

Aterimien puhdistus-, kuivaus- ja kiillotusjärjestelmät

Järjestelmä pystyy kokonaisvaltaisesti puhdistamaan ruokailuvälineet käytön jälkeen ja kuivaimen ansiosta ulos tulevat aterimet ovat virheettömiä ja kiiltäviä. Sopii kaikille aterimille jälkiruokahaarukoista keittolusikoihin. Ruosteettomasta teräksestä tai hopeasta valmistetut aterimet on mahdollista kiillottaa tehdasuuteen kuntoon ja järjestelmä poistaa kaikki pienet naarmut ja kiillottaa hapettuneet pinnat.

Kolikoiden käsittelylaitteet

Kolikoiden käsittelyssä Rösler on ollut maailmanjohtaja vuosien ajan ja valmistajan osaaminen tässä erikoissovelluksessa on näkynyt jokaisen koneen toiminnassa. Onpa kyseessä kolikoiden puhdistus lämpökäsittelyn jälkeen tai sinkittyjen kolikkoaihioiden esi- tai jälkikäsittely, koneet sopivat täydellisesti suurimpienkin tuotantokokonaisuuksien hiomiseen.

Kivien hiontalaitteet

Röslerin kivihiontalaitteilla ja sinkolaitteilla voidaan keinotekoisesti vanhentaa kiviä, jolloin niihin saadaan kaunis pinta, joka vastaa luonnossa esiintyviä kiviä. Tätä lopputulosta on erittäin vaikea saavuttaa muilla tuotantomenetelmillä.