ISF®-prosessi

ISF®-prosessi on kemiallisesti nopeutettu täryhionnan massapinnankäsittelyprosessi, jonka patentin omistaa maailmanlaajuisesti REM Chemicals, Inc., USA.

Rösler GmbH ja REM Chemicals, Inc. ovat täryhionnan ja kemiallisen pinnankäsittelyn johtajia, jotka ovat yhdistäneet kokemuksensa ja osaamisensa tarjotakseen ISF®-prosessin mahdollisimman suurelle asiakaskunnalle.

Joka kerta, kun kaksi metalliosaa koskettavat toisiaan, kitka aiheuttaa lämmön nousua. Nämä korkeat lämpötilat aiheuttavat osien kulumista ja ajan myötä osien vaihdon tarvetta. Saavuttamalla sileän ja kiiltävän pinnan ISF®-prosessi pidentää liikkuvien metalliosien elinkaarta ja tehokkuutta. Käyttöajan pidennys tarkoittaa alhaisempia käyttökuluja sekä parempaa suoritusta.

ISF®-prosessi poistaa tuotantovaiheisiin ominaiset karheudet. Poistamalla turvallisesti mikroskooppiset huiput ISF®-prosessi jättää paljon tasaisemman pinnan, mikä vähentää kitkaa ja mahdollistaa paremman voitelun. Tuotteiden mitat jäävät ehjiksi ja lopputuloksena saadaan parannettu komponentti, joka operoi alhaisemmilla lämpötiloilla, on kestävämpi, hiljaisempi toiminnaltaan ja jonka huoltoväli on huomattavasti pidentynyt.