Tankovarastot

Hunajakennovarastot

Kun lattiapinta-ala pitää saada tehokkaasti käyttöön, tankojen varastointi ”hunajakennojärjestelmällä” säästää lattiapinta-alaa 60 % ja 75 % materiaalin käsittelyyn kuluvasta ajasta.

Remmert räätälöi hunajakennovaraston täsmällisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Se voi olla yhden tai kahden kennoston kokonaisuus. Nostinkelkka voi tukeutua lattiaan, seiniin tai kattoon. Automaation tason voi valita käsin ohjatusta täysin tuotantokoneiden kanssa integroituun. Hunajakennovarasto laajenee yrityksen kasvaessa.

Mitä tarvitsetkin, Remmert toimittaa sen.

Lisätietoja

 

 

Siltavarastojärjestelmä tankomateriaalille

Perinteinen siltavarastojärjestelmä säästää tilaa ja varastonhallintaan kuluvaa aikaa. Remmert voi toimittaa pelkät siltavarastojärjestelmän perusrakenteet, mutta täysin modulaarisen rakenteen ja yhtiön kehittämän varastoautomaatiojärjestelmän ansiosta siltavarastojärjestelmäkin voidaan ”virittää” nopeaksi ja tehokkaaksi osaksi tuotantoprosessia.

Remmert kasvaa tarpeittesi mukaisesti.

Lisätietoja

 

 

 

 

BASIC-varasto pienille määrille

Tornivarasto on yksi kustannustehokkaimpia ja työturvallisuutta parhaiten varmistavia tapoja hyödyntää korkean hallin seinän vieressä olevaa tilaa materiaalien, aihioiden tai kappaleiden varastointiin, koska materiaalin tai kappaleiden käsittely tehdään mukavalla, turvallisuuden varmistavalla pöytäkorkeudella.

Remmertin BASIC-tornivarasto voidaan toimittaa myös 2-tornisena kokonaisuutena, joista toinen torni voidaan optimoida joko levy- tai tankomateriaaleille ja toinen torni varastointilavoille. Kuhunkin torniin voidaan asentaa täsmällisesti se määrä varastotasoja, mihin hallin korkeus antaa mahdollisuuden. Kymmeniäkin. Perusversioissa kunkin varastotason kapasiteetti voi olla viisi (5) tonnia.

Remmert – tehokkaan varastoinnin taitaja.

Lisätietoja