Teräslevyvarastot

BASIC-varasto pienille määrille

Tornivarasto on yksi kustannustehokkaimpia tapoja hyödyntää korkeaa hallia levymateriaalin varastointiin. Remmertin BASIC-tornivarasto voidaan toteuttaa myös 2-tornisena kokonaisuutena, joista toinen torni voidaan optimoida joko levy- tai tankoma-teriaaleille ja toinen torni varastointilavoille.

Kuhunkin torniin voidaan asentaa täsmällisesti se määrä varastotasoja, mihin hallin korkeus antaa mahdollisuuden. Perusversiossa
kunkin varastotason kapasiteetti voi olla viisi (5) tonnia.

Remmert – varastotilan optimoinnin osaaja.

Lisätietoja

 

 

 

Integroitu MIDI-levyvarastojärjestelmä

Remmertin osaaminen metallilevyjen varastoijana nousee väkevimmin esille täysin räätälöitävissä MIDI-levyvarastojärjestelmissä. Se suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. MIDI-levyvarastojärjestelmä voidaan toteuttaa erilaisilla levynostinratkaisuilla ja automaatioasteeltaan mille tahansa tasolle, kaikkien levytyökoneiden kanssa täysin integroiduiksi kokonaisuuksiksi.

Modulaarinen MIDI-levyvarastointijärjestelmä on laajennettavissa yrityksen kasvaessa, ja sen automaatioastetta voi nostaa tehostamistarpeen myötä myös pitemmällä aikavälillä.

Remmert – varastojärjestelmät tarpeesi mukaisesti räätälöityinä. Nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä tarvitsetkin, Remmert toimittaa sen.

Lisätietoja